Opgave najaarscompetitie 2017

Beste leden,

Het is nu al mogelijk om teams aan te melden voor de Najaarscompetitie 2017
Tot 1 juni 2017 heb je de gelegenheid om jouw team op te geven bij de wedstrijdcommissie.
Bij voorkeur via een mailbericht aan: wedstrijdcommissie@tcgoutum.nl.

Je hoeft alleen maar de captain en de overige deelnemers door te geven. De rest van jullie gegevens zijn bekend en direkt beschikbaar voor de VCL.
De Najaarscompetitie wordt in het algemeen gespeeld in afdelingen van acht ploegen, waarin een halve competitie wordt gespeeld. (zeven speeldagen)

Het inschrijfgeld voor deelname aan de KNLTB Najaarscompetitie 2017 bedraagt           € 36,68 per ingeschreven team plus enkele setjes nieuwe ballen.

Alle avondcompetities beginnen standaard om 19.00 uur. In de Najaarscompetitie mag in een competitiewedstrijd niet tweemaal met dezelfde partner worden gespeeld.

Dit is afwijkend in vergelijking met de Voorjaarscompetities in de regio Noordoost. Hier is men namelijk gewend om met een vaste partner te spelen, wat in de Najaarscompetitie met een landelijke opzet (met overal dus dezelfde regels) niet is toegestaan.

Wil je twee keer spelen in één week voor één vereniging, dan moet er een dispensatieverzoek aangevraagd worden door ons. Dat moet de VCL voor 1 september in orde maken.

8 & 9 competitie

Nieuw in deze najaarscompetitie is de mogelijkheid tot het spelen in de 8&9 competitie (2 dubbels) op de donderdagavond. Dit is een vervolg op de bestaande competitie in het voorjaar.

Daarin hebben we al een team. Een leuke competitie voor beginners/beginners-af  spelers/speelsters. Je kunt je ook individueel opgeven.

In de bijlage alle inschrijfmogelijkheden voor de NOORDOOST Najaarscompetitie 2017 in een overzicht.  Bekijk het allemaal maar eens rustig.

Alle competitievormen, waaraan wij afgelopen seizoen hebben deelgenomen, staan er op vermeld. Gerangschikt naar de dag van spelen.

attentie junioren!

De jeugdspelers (10 t/m 14 jaar en 11 t/m 17 jaar)  hebben wat meer keuzemogelijkheden gekregen. Kijk maar even op het achterste blad. (items: ab t/m ah)

En anders ons gewoon even bellen voor het geval er iets niet duidelijk is.

Met vriendelijke groet,

Piet Hiemstra    VCL        0653 996525
Theo v/d Meer  VCL        0613 928480

Updated: 5 mei 2017 — 17:11
TCGoutum © 2017 Frontier Theme