Jeugd

Jeugdcommissie 2018
Wat een leuk tennis jaar was dit voor de jeugd van TC Goutum!! De tennisvereniging heeft inmiddels aardig wat jeugd dat lid is en ook regelmatig meedoet aan de toernooien dat de JC organiseert.

We hebben dit jaar 3 Triple Toernooien georganiseerd  voor alle speelsterktes van de jeugd. Deze toernooien waren in maart, juni en september en waren een heel groot succes!


Verder was er in juli het Jumbo Hightea Toernooi, gesponsord door Els Boek. Hierbij speelde de  jeugd samen met een volwassene wedstrijden tegen elkaar en aansluitend was er een heerlijke hightea. Erg leuk!

Als afsluiting was er in november het Jumbo Bitterballen Toernooi voor speelsterkte oranje, groen en geel. 19 koppels deden mee en ook bij dit toernooi waren de weergoden goed gestemd!!

We gaan ervan uit dat volgend jaar weer net zo succesvol wordt als dit jaar en hopen jullie weer in grote getale te zien op onze toernooien.
We willen gelijk van de gelegenheid gebruik maken om Jumbo Els Boek en bloemenzaak Bloemtique hartelijk te bedanken voor hun sponsoring. Daar waren we ontzettend blij mee!

We vragen hierbij nog jullie aandacht voor het volgende: we zijn nog steeds op zoek naar nieuwe Jeugdcommissieleden voor speelsterkte rood, oranje en groen.Sportieve groet,
Jouke, Richard, Sonja, Iris en Maud

 

Updated: 7 november 2018 — 08:30
TCGoutum © 2018 Frontier Theme