Over TCGoutum

Over TC Goutum

Het tennispark van tennisclub Goutum is gelegen nabij de kerk van Goutum en vervult een belangrijke functie voor de bewoners uit Goutum, Leeuwarden en omstreken.

Met een daadkrachtig bestuur en enthousiaste leden beschikt de vereniging over 5 kunstgras banen zodat er in principe het hele jaar door getennist kan worden.
Gezelligheid, sportiviteit, aandacht voor de jeugd en betrokkenheid van de leden staan hoog in het vaandel en de vereniging kan zich gelukkig prijzen met een groot aantal vrijwilligers voor diverse commissies en voorkomende werkzaamheden.

Vanuit het clubhuis met terras heeft u uitzicht op alle 5 banen. Aan de bar kunt u tijdens de bardienst drankjes bestellen. Zie hiervoor de jaarkalender.

Gedurende het hele jaar vinden diverse toernooien plaats waar ook de jeugd niet wordt vergeten en natuurlijk zijn er de traditionele clubkampioenschappen die met enkel, dubbel en mixed wedstrijden altijd goed bezet zijn.

Kijkt u rustig rond op deze website of breng eens een bezoekje aan het park. En overweegt u (weer) te gaan tennissen, weet dan dat TCGoutum geen wachtlijst kent, u kunt zich direct aanmelden .

We heten u van harte welkom!

 

Updated: 2 oktober 2018 — 12:29
TCGoutum © 2019 Frontier Theme