Lid worden

Wil je onderdeel uitmaken van een bruisende vereniging? Zin om een balletje te slaan? 

Sluit je dan aan bij TC Goutum! 

Schrijf je in via ons inschrijfformulier en geniet van de vele voordelen van ons lidmaatschap. Voor leden die geĆÆnteresseerd zijn in trainingen, is het belangrijk om vooraf contact op te nemen met Tennisschool Jetse Jongsma via [email protected] om te checken of er plek is. Onthoud dat als je lessen volgt bij onze Tennisschool, je ook lid moet zijn van onze club.

Als lid van TC Goutum word je automatisch lid van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB), waardoor je toegang hebt tot officiƫle competities en toernooien. Je kunt bovendien vrij tennissen op onze prachtige banen en blijft via het lidmaatschap altijd op de hoogte van alle clubactiviteiten. Hoewel onze competitieplaatsen beperkt zijn, bieden we een scala aan sociale evenementen en mogelijkheden om je spel te verbeteren.

Wil je meer weten of heb je specifieke vragen? Neem contact op met onze ledenadministratie. Piet Wenings staat voor je klaar via onze ledenadministratie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij TC Goutum en samen onze tennispassie te delen!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bestuur 058-7009772 / Trainingszaken +31 6 34447037

Tennisclub Goutum

Buorren 35
9084 BB Goutum

KVK-nummer

40000114