Trainingen

Bij TC Goutum draait alles om plezier in tennis! Bij onze tennisschool zetten we deze passie dagelijks om de in praktijk, zowel op recreatief als op prestatief niveau. Onze grootste troef? Het genieten van het spel staat altijd centraal bij zowel onze trainers als cursisten.

Ons aanbod is breed en toegankelijk voor spelers van alle leeftijden en niveaus. Of je nu net de tennisrackets oppakt of al jaren ervaring hebt, wij garanderen dat je bij elke training nieuwe vaardigheden ontwikkelt. Ons team van enthousiaste en vakkundige trainers staat klaar om je met dynamische en inspirerende lessen verder te helpen in je tennisreis.

Onze tennisschool heeft verschillende trainingsopties voor privétraining, duo- en kwartettrainingen, ook kunnen we een persoonlijk trainingsplan opstellen dat naadloos aansluit bij jouw behoeften. Onze trainers hebben als doel om het beste in jou naar boven te halen, je grenzen te verleggen en je vaardigheden te verfijnen, zonder dat het plezier in het spel verloren gaat.

Wil jij je tennisvaardigheden naar een hoger niveau tillen bij TC Goutum? Wacht dan niet langer. Wordt lid van TC Goutum en kom bij ons trainen en ontdek zelf waarom zoveel mensen gekozen hebben voor onze club. Plezier, passie en prestatie wachten op jou!

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bestuur 058-7009772 / Trainingszaken +31 6 34447037

Tennisclub Goutum

Buorren 35
9084 BB Goutum

KVK-nummer

40000114