Lidmaatschap

Ben je enthousiast geworden en wil je graag lid worden van onze tennisclub? Fantastisch! Je kunt je aanmelden door het inschrijfformulier op onze website in te vullen. 

Als je ook interesse hebt om trainingen te volgen, raden we je aan om contact op te nemen met Tennisschool Jetse Jongsma. Zo kun je verifiëren of er nog trainingsplekken beschikbaar zijn. Je kunt hen bereiken via [email protected].

Let op: de mogelijkheden om competitie te spelen zijn door de week beperkt, dus informeer tijdig naar de beschikbare opties. In de weekenden is er nog voldoende ruimte voor het spelen van competitie. 

Voor meer informatie over het lidmaatschap of andere vragen kun je contact opnemen met onze ledenadministratie. Piet Wenings staat klaar om al je vragen te beantwoorden via [email protected] of telefonisch op 058-2135893.

We kijken uit naar je komst!

Contributiejaar

Het contributiejaar loopt van 1 april tot en met 31 maart. Dit is anders dan ons verenigingsjaar. De keuze voor deze periode is gemaakt omdat wij in februari de ledenpassen ontvangen en de contributienota's tegen het einde van die maand versturen.

Gereduceerde Tarieven voor Nieuwe Leden

Voor nieuwe leden die zich inschrijven na 1 juli bieden we een aantrekkelijke korting. Voor elke maand vanaf 1 juli tot aan de start van het nieuwe contributiejaar op 1 april, wordt er 1/9e deel van het volledige contributiebedrag afgetrokken. Hieronder een overzicht van hoe deze korting wordt toegepast:

1 juli tot 1 april: elk van deze maanden wordt er 1/9e deel van de jaarcontributie in mindering gebracht op het totaal verschuldigde bedrag.

Deze regeling maakt het aantrekkelijk voor nieuwe leden om zich gedurende het jaar aan te sluiten, met een geleidelijke afname van de contributie naarmate het jaar vordert. Wil je meer weten of lid worden? Neem gerust contact op voor meer details!

Lidmaatschap Opzeggen

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Zorg er dan voor dat je dit doet vóór 31 december van het huidige jaar om het soepel en tijdig af te handelen. Opzeggen kan alleen per mail via [email protected]. Ontvangen wij de opzegging ná 31 december, dan kunnen wij de opzegging niet eerder verwerken dan per de eerstvolgende 31 december. Je bent dan nog steeds het lidmaatschap verschuldigd!

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bestuur 058-7009772 / Trainingszaken +31 6 34447037

Tennisclub Goutum

Buorren 35
9084 BB Goutum

KVK-nummer

40000114