Over TC Goutum

In 1977 kreeg het bestuur van de Tennis Club Goutum toestemming om vier tennisbanen aan te leggen op de huidige locatie. Dit bleek al snel te klein en in 1979 werd de vijfde baan aangelegd. Het tennispark is gelegen in de kern van Goutum en vervult een belangrijke functie voor de bewoners uit Goutum en de omringende wijken van Leeuwarden.  

Met een betrokken bestuur en enthousiaste leden beschikt de vereniging over 5 kunstgras banen zodat er in principe het hele jaar door getennist kan worden.

Gezelligheid, sportiviteit, aandacht voor de jeugd en betrokkenheid van de leden staan hoog in het vaandel en de vereniging kan zich gelukkig prijzen met een groot aantal vrijwilligers voor diverse commissies en voorkomende werkzaamheden.

Gedurende het hele jaar vinden er meerdere toernooien plaats waar ook de jeugd niet wordt vergeten en natuurlijk zijn er de traditionele clubkampioenschappen die met enkel, dubbel en mix wedstrijden altijd goed bezet zijn.

Op dit moment heeft onze club meer dan 450 leden, waarvan bij 100 jeugdleden. We mogen dan ook met trots zeggen dat TC Goutum de grootste club is als het gaat om junior leden. 

Kijkt u rustig rond op deze website of breng eens een bezoekje aan het park. 

We heten u van harte welkom!

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bestuur 058-7009772 / Trainingszaken +31 6 34447037

Tennisclub Goutum

Buorren 35
9084 BB Goutum

KVK-nummer

40000114