Over T.C. Goutum

Het tennispark van Tennis Club Goutum is gelegen nabij de kerk van Goutum en vervult een belangrijke functie voor de bewoners uit Goutum, Leeuwarden en omstreken.

Met een betrokken bestuur en enthousiaste leden beschikt de vereniging over 5 kunstgras banen zodat er in principe het hele jaar door getennist kan worden.

Gezelligheid, sportiviteit, aandacht voor de jeugd en betrokkenheid van de leden staan hoog in het vaandel en de vereniging kan zich gelukkig prijzen met een groot aantal vrijwilligers voor diverse commissies en voorkomende werkzaamheden.

Gedurende het hele jaar vinden diverse toernooien plaats waar ook de jeugd niet wordt vergeten en natuurlijk zijn er de traditionele clubkampioenschappen die met enkel, dubbel en mix wedstrijden altijd goed bezet zijn.

Onze trainer heeft de licentie van de Koninklijke Nederlandse Law Tennisbond en leert aan onze leden het mooie tennisspel maar ook competitietraining en persoonlijke begeleiding. Genoemde licentie moet regelmatig worden geactualiseerd waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Vanuit het clubhuis met terras heeft u uitzicht op alle 5 banen. Aan de bar kunt u tijdens de bardienst drankjes bestellen. Zie hiervoor de jaarkalender.

Kijkt u rustig rond op deze website of breng eens een bezoekje aan het park. 

We heten u van harte welkom!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bestuur +31 6 12319773 / Trainingszaken +31 6 34447037

Adres

Buorren 35
9084 BB Goutum

KVK-nummer

40000114