Sponsoren

Sponsor worden ?

Bij TC Goutum zijn we trots op de solide band die we hebben opgebouwd met onze gewaardeerde sponsoren. Hoewel we een vaste groep loyale sponsoren hebben, staan we altijd open voor nieuwe partnerschappen. Samenwerken met ons biedt zowel voor de sponsor als voor de vereniging significante meerwaarde.

De financiële steun door middel van sponsoring is cruciaal voor onze club. Deze bijdragen maken het mogelijk om ons park te vernieuwen en te verduurzamen. De positieve resultaten hiervan zijn al zichtbaar op ons schitterende terrein, wat niet alleen een hoogwaardige omgeving voor onze leden creëert, maar ook een aantrekkelijk platform biedt voor sponsoruitingen. TC Goutum, een club met een rijke historie en een regionale reputatie, biedt een uitstekende gelegenheid voor sponsors om zichtbaar te zijn voor onze leden en de vele bezoekers.

Als je interesse hebt om deel uit te maken van onze club als sponsor en samen met ons te groeien, biedt TC Goutum een prachtig podium. Jouw merk zal prominent aanwezig zijn in een setting die kwaliteit en gemeenschapszin uitstraalt. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze toekomst.

Samenwerking

Bij TC Goutum streven we naar langetermijnpartnerschappen. We bieden een samenwerkingsovereenkomst voor drie jaar, met een eenmalige vergoeding van €150 voor de creatie, ontwikkeling en plaatsing van uw reclame-uitingen.

Als gewaardeerde sponsor nodigen we u ook uit voor onze jaarlijkse sponsorborrel. Dit is een uitstekende gelegenheid om in een ontspannen sfeer te netwerken en uw connecties binnen de lokale gemeenschap te versterken.

Daarnaast zijn er diverse andere sponsormogelijkheden beschikbaar bij onze club. U kunt bijvoorbeeld denken aan het sponsoren van onze competitieteams door middel van shirtsponsoring, of het verbinden van uw bedrijfsnaam aan een van onze toernooien. Elk van deze opties biedt een unieke kans om uw zichtbaarheid en betrokkenheid bij de club te vergroten.

Meer weten? 

We nodigen je van harte uit om met ons in gesprek te gaan. Ons bestuur staat klaar om samen met jou een passende en plezierige manier te vinden om deel uit te maken van onze club. Voor iedereen die TC Goutum een warm hart toedraagt, zijn er mooie mogelijkheden om betrokken te raken.

Neem contact op via het e-mailadres van ons bestuur: [email protected]. Samen verkennen we graag hoe we jouw enthousiasme voor onze club kunnen inzetten.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bestuur 058-7009772 / Trainingszaken +31 6 34447037

Tennisclub Goutum

Buorren 35
9084 BB Goutum

KVK-nummer

40000114