Bardienst & instructie


De KNLTB organiseert jaarlijks verschillende competitities voor junioren en senioren. TC Goutum is hierbij sterk vertegenwoordigd en tijdens thuisspeeldagen is de kantine hiervoor geopend. 

Voor de barbezetting vragen wij jouw medewerking. De competitiespelende senioren teams zijn verantwoordelijk voor de bardiensten van de senioren competitie.

Dit houdt in dat elk team 1 of 2 bardiensten per competitie periode dient te draaien. Het is aan het team zelf hoe de invulling van deze bardiensten eruit komt te zien; 1 persoon per avond, meerdere personen per avond of het opsplitsen van de gehele dienst in meerdere diensten. Een bardienst voor de avond competitie start om 18:30 uur (aanwezigheidstijd voor de tegenstanders wordt op 18:45 uur gezet) en eindigt in principe om 00:00 uur. 

Bij de jeugd spelers (rood, oranje, groen en junioren) vragen wij de hulp van de ouders om bardiensten te draaien.

De bardiensten worden ingepland via de KNLTB Club. De captain ontvangt t.z.t. een bericht dat alle bardiensten zijn ingevoerd. Je kunt je team dan zelf via de website of de ClubApp inschrijven op een dag of avond dat jouw team goed uitkomt. Vooralsnog is het niet de bedoeling dat een team bardiensten draait op een dag of avond dat het team zelf moet spelen.

Mocht het niet lukken de bardiensten te draaien dan is er de mogelijkheid om te ruilen met een ander team / andere ouder of een vervanger in te zetten.

Ruilen? Alle bardiensten zijn te vinden via het ingelogde deel van de website of via de ClubApp. Je kunt zien wie er voor welke dienst is ingepland.

Vervanger inhuren? De kosten hiervoor zijn € 22,50 per dienst, rechtstreeks af te rekenen met de vervanger.

Bardienst vervanger:  

1.   André Wolfslag | 06 52717199 | [email protected]

Bardienst instructies
Je ontvangt voorafgaand aan je bardienst meerdere bevestigingen vanuit de KNLTB Club met een bardienst instructie. Deze bardienst instructie is ook aanwezig in het clubhuis.

TC Goutum - Bardienst instructie.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bestuur +31 6 12319773 / Trainingszaken +31 6 34447037

Adres

Buorren 35
9084 BB Goutum

KVK-nummer

40000114