Terug naar overzicht

Clubkampioenschappen jeugd

Clubhuis TC Goutum (Baan 2, Baan 3, Baan 4, Baan 5, Baan 1)
22-6-2024 09:00 - 23-6-2024 18:00
Marco Aukema, Jouke Hovingh, Marit van der Wal-Meekma

Ben je klaar om je tennisvaardigheden te testen, nieuwe vrienden te maken en vooral veel plezier te hebben? Dan zijn de clubkampioenschappen van TC Goutum echt iets voor jou! Na een succes van de clubkampioenschappen voor de senioren in de afgelopen twee jaar, zijn de clubkampioenschappen voor de junioren een feit. 

Dit spannende evenement vindt plaats op 22 en 23 juni, en we nodigen jou uit om deel uit te maken van deze geweldige ervaring.

Of je nu net begint of al jaren speelt, de clubkampioenschappen zijn de perfecte manier om je spel te verbeteren, je technieken te verfijnen en jezelf te bewijzen tegen andere jonge spelers. Dit is jouw kans om te schitteren! 🌟

Waarom meedoen? Het is niet alleen een geweldige kans om je skills te showen, maar ook een superleuke tijd met je leeftijdsgenoten. Stel je voor: de spanning van de wedstrijd, de vreugde van een goed geslagen bal, het applaus van toeschouwers... dit alles in een vriendelijke en ondersteunende omgeving.

Het hoogtepunt? De feestelijke afsluiting op 23 juni! We sluiten de kampioenschappen af met een feestelijke huldiging dat je niet wilt missen. Geniet van muziek, lekker eten en de prijsuitreiking waar we de kampioenen van dit jaar zullen huldigen.

Dus, grijp je racket, trek je sportschoenen aan en schrijf je in voor de clubkampioenschappen van TC Goutum. Laten we samen het spel spelen, nieuwe herinneringen maken en misschien zelfs wel wat trofeeën winnen. We kunnen niet wachten om je op de baan te zien! 🎾

Details:

  • Waar? TC Goutum
  • Wanneer? 22 en 23 juni
  • Feestelijke afsluiting: 23 juni na de finales

Of je nu voor de titel komt of voor de gezelligheid, de Clubkampioenschappen bij TC Goutum beloven twee dagen vol tennisplezier en community spirit. Schrijf je in, daag jezelf uit en misschien sta jij wel op de eerste plek tijdens onze feestelijke afsluiting.

Schrijf je nu in en maak deel uit van het avontuur! 🎾

Wij kunnen niet wachten om je daar te zien. Kom en maak nieuwe herinneringen bij TC Goutum, waar sport en plezier hand in hand gaan!

  Terug naar overzicht

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bestuur 058-7009772 / Trainingszaken +31 6 34447037

Tennisclub Goutum

Buorren 35
9084 BB Goutum

KVK-nummer

40000114