extra jeugdtrainingen 21 tm 23 december 2021

24 december 2021


 Door de aangescherpte coronaregels ging zondag 19-12 helaas het ingeplande toernooi op de tennisvelden van Goutum voor de jeugd niet door.

De trainers van Tennisschool Jetse Jongsma hadden voor de jeugd een leuk alternatief bedacht. Aangezien er alleen getraind mag worden met jeugdleden van de eigen vereniging hebben ze op  3 dagen een spel en trainingsmorgen georganiseerd, 2 ochtenden in Goutum en 1 ochtend in Stiens. De meeste vaste tennisploegen die al gereserveerd hadden, waren enthousiast en stonden bereidwillig de door hen gereserveerde banen voor dit doel aan de jeugd af.

Dinsdag morgens om 08.20 uur in de kou (-3 graden) was de start met uiteraard een warming up. De kinderen werden ingedeeld in 3 groepen onder leiding van trainers Jetse Jongsma, Daan Veldhuis en Robbert Middendorp en begonnen met diverse onderdelen. Hockey, quiz en hardlopen met oefeningen. Om 10.30 uur werd gestart met tennis voor de diverse groepen, ingedeeld naar leeftijd. Ter afsluiting was er nog een gezamenlijk buitenlunch met broodjes en tosti’s.

Woensdags werd uitgeweken naar Stiens. Donderdag waren de weersomstandigheden zo slecht dat besloten werd die morgen te annuleren. Al met al een heel mooi initiatief waar zowel de kinderen als de ouders heel blij mee waren.       

Van de dinsdag zijn vrij veel foto's gemaakt. mochter er ouders zijn die het niet eens zijn met plaatsing van deze foto's, neem dan svp contact op met de Tennisvereniging, dan zullen we zorgen voor verwijdering.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bestuur +31 6 12319773 / Trainingszaken +31 6 34447037

Address

Buorren 35
9084 BB Goutum

KVK-nummer

40000114