TC Goutum niet naar finale Friesland Cup

05 september 2020


 

TC Goutum moest in Sneek aantreden tegen tennisvereniging Nomi om de halve finale te spelen voor de Friesland Cup. TC Goutum wist vorig jaar deze cup te winnen.


De wedstrijd ging van start met  2x enkel heren en 2x enkel dames. Deze partijen werden gewonnen met 3 tegen 1 winstpartijen. 
Jetse, Daan en Willemijn zorgden voor de winstpunten. Maartje delfde in 3 sets het onderspit.
De wedstrijd moest om ongeveer 11.00 uur een klein uurtje onderbroken worden omdat door een korte maar hevige regenbui de banen in Sneek blank stonden. 

Maar nadat de banen waren opgedroogd kon ook de dubbel heren en de dubbel dames van start.  De dames Olga/ Monique en de heren Richard / Daan zagen geen kans een set te winnen. Tussenstand 3-3. Maar voordeel voor Goutum door de verliespartij over 3 sets van Maartje. De overige partijen werden in 2 sets beslist.


De 2 teams gemengd dubbel van TC Goutum moesten de beslissing brengen, maar beide teams verloren in 3 sets. Tot op het laatst zou bij winst van het team Richard/Willemijn de overwinning naar TC Goutum gaan. Maar ook zij verloren hun laatste set en dus lag Goutum eruit. 

Dubbelteams gemengd bestonden uit : Jetse en Maartje en Richard en Willemijn. 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 12319773

Address

Buorren 35
9084 BB Goutum