Verplaatsen wedstrijden

Regels omtrent uitstellen van competitiewedstrijden

Wedstrijden in de KNLTB Competitie 2021 mogen in onderling overleg met de tegenstander worden uitgesteld naar een latere datum. Bijvoorbeeld omdat er in een bepaalde week een open toernooi wordt georganiseerd op een vereniging of omdat er niet voldoende invallers geregeld kunnen worden. Bij uitstellen geldt de volgende belangrijke voorwaarde.

  • De wedstrijd dient uiterlijk vóór de laatste (= zevende) speeldag van de competitie te worden gespeeld. De inhaaldagen mogen hiervoor dus niet worden gebruikt. Inhaaldagen zijn exclusief voorbehouden voor wedstrijden die vanwege weersomstandigheden of defecte verlichting (bij avondcompetitie) niet (af)gespeeld konden worden. In onderling overleg eerder spelen dan de officiële speeldatum is altijd toegestaan.
Mocht een tegenstander niet mee willen (of kunnen) werken aan het uitstellen van een wedstrijd, dan dient de wedstrijd in zijn geheel te worden gespeeld op de datum vermeld in het competitieprogramma. In dergelijke gevallen zullen invallers of alternatieve banen geregeld moeten worden.

Zorg ervoor dat de Verenigingscompetitieleider van jouw vereniging altijd op de hoogte is van wijzigingen. Hij/zij kan hiermee dan rekening houden bij de planning van het banenschema.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bestuur +31 6 12319773 / Trainingszaken +31 6 34447037

Address

Buorren 35
9084 BB Goutum